АНТРЕ

МЕБЕЛИ ЗА АНТРЕ

мебели за антре

Първото видимо помещение във всеки дом е антрето/коридора. Затова то трябва да е обзаведено така че да подтиква човек да влезне - да е уютно, приветливо и стилно. В тази категория ще откриете готови варианти за портманта, самостоятелни шкафове за обувки, огледала и закачалки.

Колко чифта обувки имате? А има ли къде да ги съхранявате? В категория „Антре“ ще откриете разнообразни по големина и обем шкафове за обувки. Класически или модерни – закачалките са неизменна част от антрето. Каквато и да поискате – да се поставя на стената или да бъде стояща – това е мястото, на което ще я откриете. „Огледалце, огледалце…“ Настолно или висящо на стената? Вижте какво може да намерите при нас – със сигурност ще ви дойдат още идеи! Имате малко място в коридора, но никаква идея как да разпределените мебелите? Посетете секцията „Портманта“ – има различни по големина и разпределение мебели за вашия коридор на конкурентна цена.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
  • Модул ДУБАЙ №16
    Огледало с фасет Размер:   Дължина 100 см Широчина 2 см Височина 60 см Материал: ЛПДЧ Цвят: Дъб сонома/Петрол Тегло: 15 кг. Брой пакети: 1 бр. *Предлагат се различни модули - ще ги намерите в съответните категории под името ДУБАЙ. ..
    Размери: L100 x D2 x H60
    69,00 лв.