Статии

Холни мебели за малки помещения - малка дневна
Малката дневна има толкова много предимства – компактна, уютна и не на последно място – чаровна. Какви холни мебели обаче е добре да присъстват в нея, така че тя да не изглежда претрупана, тъмна и неуютна? Ето още няколко съвета за добрият вътрешен вид и аранжировка на малко помещение и комбинирането на холни мебели. 13. Без канапе. Защо задължително в хола трябва да има канапе? Когато пространството не позволява може да мине и без него. В много случаи обзавеждането на малък хол може съвсем спокойно да мине без покупка на диван. Вместо него два удобни хубави фотьойла вършат същата работа. Ф..
Предимства на онлайн магазинът за мебели
На всеки му се е случвало да разглежда онлайн магазин за мебели, преди да направи покупка на конкретен продукт. Всички уважаващи себе си производители и търговци имат големи и добре подредени сайтове, в които предлагат наличните си артикули. Разбира се това не изключва разходката до шоурумите в които има изложени различни видове обзавеждане, но спестява на първо място времето, прекарано в пътуване и обиколки. Какви са основните предимства на покупката на стоки от онлайн магазин за мебели? Удобство: Главното предимство на пазаруването на мебели онлайн е удобството. Сайтът е наличен 24 часа в..
Холни мебели за малки помещения
Подборът на холните мебели за малко помещение може да създаде много главоболия. От една страна холът е мястото, в което семейството прекарва свободното си време през деня, от друга - още едно допълнително пространство, в което може да се съхраняват вещи. Ето още няколко трика за избор на холни мебели за малко помещения: 9. Използване на мултифункционални мебели. В малката дневна или хол, всяка мебел трябва да бъде подбрана с внимание. Така например малка табуретка може да се използва както за масичка за кафе, така и за допълнително място за сядане в зависимост от нуждата. Много удобна и фун..
Холни мебели за малки помещения
Съветите за подбор на холни мебели за малко помещение продължават. Ето още приятни и интересни предложения за обзавеждане на малки по размер холни помещения, които обаче ги правят особено чаровни. 5. Пълно запълване на един от ъглите. Може да изглежда странно, но в малко пространство големите мебели изглеждат още по – големи. За малко помещение, в което свободното място е кът може да се заложи на ъглови дивани като идея за затваряне на ъгъл. Като форма на ъгловият диван може да се заложи на по – прави, изчистени линии, вместо овални и обли. Добра идея е в единия ъгъл да се постави диван, а ..
Холни мебели за малко помещение
Холните мебели са неизменна част от обзавеждането на всеки дом. Но не всяка къща или апартамент разполага с достатъчно място за да се настанят там огромни дивани, маси и канапета, подобно на домовете от филмите. Много артистични и практични решения обаче се раждат при обзавеждането на малки помещения. Ограниченото пространство често кара хората да избират нестандартни модели и разпределения на холните си мебели. Какви интересни предложения за обзавеждане на малък хол може да се срещнат? Ето няколко любопитни предложения за холни мебели, с които стаята да изглежда наистина добре. 1. Изп..
Идеи за спални комплекти за малки спални
Обзавеждането и покупката на спален комплект за малка спалня често изглежда много трудно. Често дори се налага сериозна обиколка по магазините в търсене на точните размери. Малката спалня има своите предимства и недостатъци, но все пак целта на покупката на спален комплект за нея са функционалността и удобството. Какви спални комплекти може да се подберат за малка спалня? Ето няколко предложения: По – малкото легло с вградени шкафове върши отлична работа. Освен за сън, допълнителните шкафове са удобно място за съхранение на дрехи или спално бельо. Много такива легла се предлагат и с вгра..
Ъглови дивани - идеи и предимства за поставяне
Изборът на нов диван може да се окаже трудна работа, защото на пазара се предлагат много различни модели. Едни от най-популярните са ъгловите дивани. Както подсказва името, този продукт е създаден за да се поставя именно в ъглови пространства. Въпреки това ъгловият диван предоставя много и различни алтернативи на поставяне и интересно оформление на пространството, което не може да се постигне с традиционните такива продукти. Ъгловите дивани са перфектен избор ако има пространство в стаята, което не се използва с пълния си потенциал. Например има поставен традиционен тип диван, което зн..
Как сами да проектираме мебелите си
Ако не искате да се доверите на мебелните фабрики и сте фен на „направи си сам“ течението, тогава със сигурност ще се сблъскате с процеса на проектиране. Не се плашете! Следвайки няколко основни принципи и интуицията си, можете да постигнете страхотен ефект. Съставете план. Изработването на мебели без предварително направен план е възможно, но не ви го препоръчваме. Така още в началото ще изясните много въпроси, които ще възникнат без план в течение на работния процес. Също така ще знаете и какво количество дървен и друг материал ще ви е необходим. Идеята може да тръгне и от рисунка в..
Как да си купим мебели?
Независимо дали се местите на ново място или просто сте уморени от стария си интериор, закупуването на нови мебели е една вълнуваща перспектива, която може напълно да преобрази облика на вашия дом. Купуването на мебели не е просто избиране на такива, които ви харесват. Трябва да имате и предварително определена стратегия! Преди да се отправите към магазина и да започнете да купувате, трябва да обърнете внимание на няколко важни бележки. Определете стила на стаята. През последните години на пазара се предлагат все повече стилове мебели. Независимо дали търсите нещо модерно, трад..
Как да изберем правилната кухня
Кухнята е мястото, в което цялото семейство се събира за храна. Там се творят кулинарни сладки и солени шедьоври, приготвя се ароматното сутрешно кафе и се опитват различни специалитети. Изборът на обзавеждане на кухня има строго специфични правила, от които трябва да се започне преди изобщо да се стигне до разходката по магазините. Първото нещо, от което трябва да се започне е точната идея каква кухня се търси. Кухнята – малка, голяма, просторна или прибрана? Далеч преди стартирането на обиколката по мебелните магазини и сайтовете за обзавеждане трябва да има ясна представа каква ку..
Как да поддържаме спалнята си приветлива?
Разхвърляната спалня не е присъща само за децата или тийнейджърите, но и за голяма част от възрастните хора. Чистотата в спалнята се отразява и на вътрешното ни усещане, дори и да не разбираме това. Следващите съвети ще ви покажат как да поддържате спалнята си не в перфектно, но в много прилично състояние. Намерете стимул. Отивате на почивка? Не знаете къде се намират голяма част от вещите ви? Или не ви е нужен стимул, а просто искате да направите спалнята си спокойно място, в което да отдъхвате от тежък ден в училище или на работа? Причините могат да бъдат разнообразни. Възползвайте ..
Как да подредим кухнята си
Независимо дали се местите в нов дом или сегашната ви кухня не изглежда така, както искате, подредбата на такава може да рационализира нейното използване и да я направи по-приветлива и уютна. Всичко, от което се нуждаете е малко време, повече изобретателност и доза решителност. Изхвърлете всичко, което не използвате. Подарете ненужните си вещи от кухнята на роднини или приятели, или просто ги дарете на нуждаещи се. Почти във всяка кухня се намират ненужни уреди или прибори. Добра идея е да използвате мултифункционален робот, вместо 3-4 отделни уреда, които просто заемат място на ваши..