Бар стол CARMEN 3011

Бар стол CARMEN 3011

Марка: MEBELITE.BG
Код на продукта: 1734100070
Размери: L45 x D44 x H58-85
Цена: 70,00 лв.

Възможни варианти

Quantity

Купи
Бърза поръчка по телефона
Описание
Бар стол с регулираща се височина
Размер:  
Дължина 45 см
Широчина 44 см
Височина 58-85 см
Материал: Хром/Еко кожа
Предлагани цветове: Черен; Бял; Червен;
Тегло: 7 кг
 

 

Бар стол 3011 от серията бар столове на Carmen е удобен и компактен стол от еко кожа, с хромирана основа, в съвременен червен цвят. Разполага с ринг за поставяне на краката. 

Бар стол Carmen 3011 е едно луксозно решение за високи бар плотове. Нестандартната форма на седалката показва иновативния му дизайн, който се вписва отлично както към класически стил на обзавеждане, така и към съвременно и разчупено обзавеждане. Хромираната му база придава лукс и качество на изработката, а еко кожата на седалката носи топлина и уют. Бар стол Carmen 3011 е оборудван с въртящ се механизъм и газов амортисьор за регулиране на височината, което допълва неговата практичност. Съчетанието между еко кожа и здрава хромирана основа позволява лесно и бързо почистване. Практичен, удобен и стилен – бар стол Carmen 3011 ще запълни пространството със своята изящна визия.

Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един бар стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия бар стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.